BMAir filteroverdruksystemen

GA VOOR EEN GEZONDE EN GEFILTERDE LUCHT IN CABINES

excavator-r

Voor zuivere en gefilterde lucht in cabines

Filtering én overdruk voor totale bescherming

Maximale controle over ieder detail

Veiliger werken in iedere werkomgeving

Schone lucht is van levensbelang

Schone lucht is van cruciaal belang, bij eender welke job. Daarom bracht BMAir het filterdruksysteem uit. Een filterdruksysteem wordt ingezet om cabinepersoneel te beschermen in verontreinigde omgevingen. De BMAir overdrukfilters kunnen worden toegepast op voertuigen bij compostering, afvalverwerking, bodemsanering, sloopwerkzaamheden, mijnbouw en andere werkzaamheden waar schadelijke dampen, stoffen of gassen vrijkomen.

Totale bescherming

Als machinist word je elke dag blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. BMAir overdrukfilters voorzien elke machinist in een vervuilde omgeving van de schoonst mogelijke lucht. Het systeem wordt op het dak van de cabine of het dek van de machine gemonteerd en voert gefilterde ademlucht aan in de cabine. BMAir stelt, als wereldwijd marktleider voor filteroverdruksystemen, jouw gezondheid centraal. Ze beschermen jouw lichaam en jouw gezondheid optimaal met innovatieve oplossingen, 25 jaar ervaring, en talloze patenten.

Controle over ieder detail

Het monitoringsysteem van BMAir overdrukfilters controleert onder andere een constante lichte overdruk, de levensduur van de filters en de luchtkwaliteit door sensoren. De besturingssystemen zijn volledig beheers- en controleerbaar. Je hebt ook de mogelijkheid om alle historische data te loggen.

Een kleine aanpassing aan jouw bouwmachine, die voor een wereld van verschil zorgt. Je werkt veiliger en ademt voortaan enkel nog gefilterde lucht.

 

Meer informatie over BMAir overdrukfilters?

BMAir heeft verschillende modellen die geschikt zijn voor ieder merk en ieder type bouwmachine. Meer weten? Neem gerust contact op!

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE BMAIR FILTEROVERDRUKSYSTEMEN?

Scroll naar boven