Service & onderhoud

SERVICE EN ONDERHOUD HEFTRUCKS EN GRAAFMACHINES

Forklift

Als ondernemer moet je elke dag kunnen rekenen op betrouwbaar materiaal. Eventuele problemen wil je dan ook zo snel mogelijk opgelost zien. Daarom kan je bij ETS Machinery terecht voor zowel herstellingen als preventief onderhoud van heftrucks en graafmachines. Doorheen het gehele traject bieden wij je ondersteuning op alle vlakken en zorgen wij ervoor dat de depannage vlot verloopt.

Snelle service en onderhoud waar en wanneer jij wil

ETS Machinery biedt verschillende oplossingen op het gebied van service en onderhoud van je heftrucks en graafmachines. Zo kan je bij ons terecht voor:

  • Preventief onderhoud, zoals vervangen van olie en filters;
  • Diagnose van (technische) problemen;
  • Onderhoud van de airco;
  • Reparaties aan motoren, cilinders, transmissie en assen.

Daarnaast leveren wij originele onderdelen van merken als SANY, Locust en Solmec.

Omdat graafmachines en heftrucks zich nu eenmaal niet zo eenvoudig verplaatsen voeren wij het merendeel van de reparaties of het onderhoud op locatie uit. Hiervoor hebben we een speciaal ingerichte servicewagen tot onze beschikking. Indien nodig kunnen we je ook verder helpen in onze eigen werkplaats te Huizingen aan het Heideveld 12 (Amacro business park).

Onderhoudscontracten op jouw maat

Om dure herstellingen en onvoorziene stilstand van je machines te voorkomen, bieden wij diverse onderhoudscontracten aan. Dit gaat van een standaardcontract tegen een vast tarief tot een full service onderhoudscontract met gps-module. Dankzij deze module weten wij precies de urenstand en de locatie van je machine. Vervolgens zorgen wij er op de afgesproken urenstand voor dat de machine een onderhoudsbeurt krijgt. Zo hoef jij je daar geen zorgen om te maken!

Meer info over service en onderhoud heftrucks en graafmachines

Wil jij meer informatie over onze service en onderhoud van heftrucks en graafmachines? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE HEFTRUCK OF GRAAFMACHINE?

Scroll naar boven