Solmec overslagkranen

SOLMEC OVERSLAGKRANEN: VEELZIJDIG EN BETROUWBAAR

excavator

Overslagkranen lijken sterk op reguliere graaf­machines. Het verschil zit in de lengte van de giek waardoor de machine een groot hoogte­verschil kan over­bruggen tijdens laad- en los­werkzaam­heden. Ook kan je de cabine in hoogte verstellen. Dat zorgt voor een veel beter zicht voor de machinist. Bij ETS Machinery kan je terecht voor de kwalitatieve overslagmachines van het veelzijdige merk Solmec. 

Robuuste en comfortabele overslagkranen

Solmec is een Italiaans familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van mobiele overslagkranen voor recycling- en overslagwerkzaamheden. Veelzijdigheid, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn de sterke punten die Solmec tot een belangrijke fabrikant in de material handling business hebben gemaakt. Hun assortiment omvat mobiele machines van 12 tot 60 ton, waaronder de volledig elektrisch EXP50ZE. Enkele machines kunnen daarnaast ook stationair geplaatst worden. Deze zijn in de meeste gevallen uitgerust met een elektromotor in plaats van een verbrandingsmotor. De ruime cabine, voorzien van alle comfort, garandeert een aangename en efficiënte werkomgeving. Verder volgt Solmec de meest strikte Europese wetten op het vlak van veiligheid op het werk.

Ga voor duurzaamheid én lagere kosten

Door de relatief kleinschalige productie kan Solmec eenvoudig inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op de markt. Zoals hierboven vernoemd kan je daarom ook kiezen voor overslagmachines met elektromotor. Dit draagt niet alleen bij aan lagere kosten, maar ook aan geluids-, trillings- en warmtebeperking. Een ander belangrijk voordeel is dat er geen uitlaatgassen vrijkomen, waardoor er geen roetfilters hoeven te worden gebruikt als de machines binnen gebruikt worden.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over ons aanbod Solmec overslagmachines? Neem contact met ons op of download onze Solmec catalogus. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste machine en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent. 

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE SOLMEC OVERSLAGKRANEN?

Scroll naar boven