Airco service

AIRCO SERVICE VOOR GRAAFMACHINES

excavator

Airconditioning levert een belangrijke bijdrage aan het comfort in je graafmachine. In de zomer zorgt het systeem voor een aangenaam klimaat in de cabine. In de koude en vochtige seizoenen worden beslagen ruiten snel ontwasemt zodat je veilig aan het werk kan. Het is belangrijk om je airco regelmatig te laten onderhouden. Bij ETS Machinery kan je terecht voor een degelijke airco service die zowel bestaat uit preventieve controle en reiniging als de eventuele reparatie en het plaatsen van airco onderdelen.

Waarom gebruik maken van onze airco service?

In tegenstelling tot de airco van een auto, krijgt het airco systeem van een graafmachine veel meer stof te verwerken. Condensors, verdampers, cabinefilters, condens afvoer en magneetkoppelingen zijn hierdoor extra kwetsbaar. Enkel de airco bijvullen is dus zelden de oplossing van het probleem. Bovendien ontsnapt het koelmiddel langzaam weer naar de buitenlucht wanneer er een lek in het systeem aanwezig is. Dit is een heel zware belasting voor het milieu. Om deze problemen te voorkomen is het zeker aan te raden om je airco preventief te laten onderhouden.

Wat verstaan we onder airco onderhoud?

Om te zorgen dat de airco goed blijft functioneren komen tijdens het onderhoud verschillende zaken aan bod:

  • Controle van de hoeveelheid koelmiddel;
  • Mogelijke lekkages opsporen;
  • Controle van de condensor en verdampers;
  • Eventuele vervanging van het koelmiddel-filter element;
  • Afstellen van de magneetkoppeling;
  • Controle van de cabinefilters, de condens afvoer uit de cabine en de uitstroomtemperatuur;
  • ...

Zo kan jij er op rekenen dat je airco altijd optimaal functioneert. Mocht er zich toch een probleem voordoen, dan zijn wij snel ter plaatse en herstellen de airco van je graafmachine binnen een mum van tijd.

Meer info over airco service voor graafmachines

Wil jij meer informatie over onze airco service? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Wist je dat je naast onze airco service ook voor service & onderhoud en het vervangen van onderdelen van zowel graafmachines als heftrucks bij ons aan het juiste adres bent?

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE HEFTRUCK OF GRAAFMACHINE?

Scroll naar boven