Hydrema bandenkranen

HYDREMA BANDENKRANEN: KWALITEIT VAN HET HOOGSTE NIVEAU

excavator

Ben je op zoek naar een graafmachine die zich eenvoudig van de ene naar de andere locatie kan verplaatsen? Dan zijn bandenkranen van Hydrema de ideale oplossing. De kwalitatieve machines van dit merk beschikken bovendien over motorvermogen en graafprestaties van topklasse!

Compacte en krachtige bandenkranen

De Hydrema Group is een Deense familiegroep. Ze ontwikkelen en produceren bouwmachines die voldoen aan de hoogste eisen van de markt. Het merk is over de hele wereld gekend. De machines behoren tot het middensegment en staan bekend om hun unieke eigenschappen voor niches in de markt.

Hun graafmachines op wielen zijn onder meer populair als compacte stadsgraafmachines omdat ze efficiënt tussen werkplekken heen en weer kunnen rijden. Met een snelheid van maximaal 35 km/u kunnen de graafmachines zich snel van de ene naar de andere locatie verplaatsen, waarbij het grotere motorvermogen en koppel pas echt tot hun recht komen bij het rijden over wegen of op heuvelachtig terrein.

Precisie van het hoogste niveau

De bandenkranen van Hydrema zitten boordevol vermogen. De motor levert een kracht van 175 pk, terwijl het hydraulisch systeem een debiet tot 407 liter per minuut kan leveren. Dit is ruim voldoende vermogen voor zelfs de zwaarste taken. Denk hierbij aan zware hefwerkzaamheden of om een hydraulisch aangedreven cirkelmaaier of zuigapparaten te laten werken. Ondanks de compacte afmetingen van de machine kan deze met gemak zware lasten heffen, zoals grote rioolbuizen.

Het systeem wordt bovendien geleverd met een gecombineerde ECO- en hydraulisch elektronische control modus. Dit zorgt voor een grotere efficiëntie, een beter brandstofverbruik en soepele, voorspelbare bewegingen bij het gelijktijdig gebruik van meerdere functies.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over ons aanbod Hydrema bandenkranen? Neem dan contact met ons op of download onze Hydrema catalogus. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste machine en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent. 

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE HYDREMA BANDENKRANEN?

Scroll naar boven