SANY graafmachines

SANY GRAAFMACHINES: DE JUISTE MATCH VOOR ELKE OPDRACHT

excavator

Werk je graag met de allerbeste grondverzetmachines? Dan kan je bij ETS Machinery terecht voor een gevarieerd aanbod SANY graafmachines die geschikt zijn voor elk type opdracht. Van graven, nivelleren en hijsen tot grachten ruimen en slopen, geen opdracht is te lastig. Kies afhankelijk van het werk voor een minigraver, een machine op rupsen of een bandengraafmachine.

Waarom kiezen voor SANY graafmachines?

SANY graafmachines zijn multifunctionele machines voor gebruik op elke werf. De recentste modellen staan bekend om hun straffe prestaties en goede prijs-kwaliteitverhouding. De allernieuwste hydraulische systemen maken ze nog krachtiger, efficiënter en flexibeler.

Bovendien bieden ze een maximaal gebruikscomfort, waardoor het werk nog eenvoudiger en veiliger wordt. Zo kenmerken ze zich onder meer door een ruime cabine met standaard airco op alle modellen. Daarnaast zijn ze voorzien van onderhoudsvriendelijke kwaliteitsonderdelen, voldoen ze aan alle Europese regelgevingen en geniet je van 5 jaar garantie.

Graafmachines op banden en rupsen

Graafmachines op banden beschikken over diverse werkstanden en rijsnelheden. Ze zijn dan ook ontworpen om zich vlot te kunnen verplaatsen. Uiteraard zijn ze ook voorzien van de nieuwste snufjes om elke klus te kunnen klaren. De graafmachines met rupsbanden maken zwaar werk licht en bieden maximale inzetbaarheid. Met deze krachtpatsers bespaar je brandstof en verhoog je de productiviteit. Welke machine je ook kiest, kwaliteit en productiviteit zijn gegarandeerd!

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over ons aanbod SANY graafmachines of zelf ervaren hoe deze werken? Vraag dan een GRATIS demo aan of neem contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste machine en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat, zo weet je exact waar je aan toe bent. Wist je dat je naast de verkoop van graafmachines ook voor service & onderhoud en het vervangen van onderdelen bij ons aan het juiste adres bent?

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE SANY MACHINES?

Scroll naar boven