Hydrema spoorkranen

MET EEN HYDREMA SPOORKRAAN RIJ JE ALTIJD IN HET JUISTE SPOOR

excavator

Vormen werkzaamheden op en rond het spoor het hart van de activiteiten van jouw onderneming? Dan is een spoorkraan van Hydrema een absolute must voor je machinepark. Dankzij de grote flexibiliteit van deze graafmachines zetten ze jouw projecten altijd op het juiste spoor! Bovendien zijn ze ook nog eens compact en bijzonder efficiënt.

Afneembare railmodules

De railmodules hebben zowel vooraan als achteraan geïntegreerde aanhangerkoppelingen. Deze zijn gemonteerd door middel van een bevestigingssysteem dat kan worden gedemonteerd wanneer deze niet voor spoorwerkzaamheden wordt gebruikt. Grote spoorwielen (met een diameter van 650 mm) zorgen voor de positie en de rijstabiliteit van de graafmachine op het spoor. Verder zijn er individuele schijfremmen in de naaf van de spoorwielen gemonteerd, zodat zowel de rem als de parkeerrem rechtstreeks op de spoorwielen werken.

Hoge mate van flexibiliteit

De banden worden volledig tegen de spoorwielen aangedrukt en kunnen tot 100 mm boven de sporen worden opgetild. Hierdoor voorkom je schade aan de spoorsensoren en shifters. Tevens biedt het werken in deze hoge spoormodus maximale stabiliteit. In de laagspoormodus rijden de banden rechtstreeks op de spoorrails. Op deze manier rijden de spoorwielen met constante drukregeling en vering om een hoge veiligheid te garanderen en ontsporing te voorkomen. Deze laagspoormodus zorgt voor meer comfort en verhoogt de tractie, wat vooral nuttig is in natte omstandigheden.

Eenvoudig in het juiste spoor rijden

Dankzij de drie buitencamera's en een uitstekend zicht vanuit de cabine is het rijden op het spoor snel en eenvoudig. Zo kan je de graafmachine uitlijnen op de rails en snel aan de slag gaan. Wanneer je je in de juiste positie bevindt, laat je de spoorwielen zakken en beslis je of je in de hoge of lage spoorstand wil rijden, afhankelijk van de omstandigheden.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over ons aanbod Hydrema spoorkranen? Neem dan contact met ons op of download onze Hydrema catalogus. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste spoorkraan en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

WIL JIJ MEER WETEN OVER ONZE HYDREMA SPOORKRANEN?

Scroll naar boven