Ausa en Maximal heftrucks

GA VOOR EEN AUSA OF MAXIMAL HEFTRUCK: BETAALBAAR ÉN PRAKTISCH

Forklift

Ben je op zoek naar een nieuwe heftruck? Dan ben je bij ETS Machinery aan het juiste adres. Met een ruim aanbod van diverse modellen van de merken Maximal en Ausa hebben we altijd een geschikte heftruck in huis. Onze vorkheftrucks kan je in quasi iedere situatie gebruiken. Het zijn dan ook echte allrounders.

Onze heftrucks: zachte prijzen, straffe prestaties!

We begrijpen maar al te goed wat bouwbedrijven, tuinaannemers en KMO's nodig hebben om hun werk snel en veilig te kunnen uitvoeren. Daarom weten we perfect over welke eigenschappen onze heftrucks dienen te beschikken. Zowel Ausa als Maximal vorkheftrucks zijn daar dan ook helemaal op afgestemd.

De heftrucks van deze betaalbare en praktische merken worden standaard uitgevoerd met opvallend veel functionaliteiten. Verder hebben ze een korte draaicirkel en ben je verzekerd van maximaal rijcomfort en een eenvoudige bediening. Wil je toch net dat tikkeltje extra? Dan zijn er diverse bijkomende opties verkrijgbaar om de basismodellen verder uit te rusten. Zo bepaal je zelf hoe jouw nieuwe heftruck eruit komt te zien.

Ook voor een elektrische heftruck

In ons gamma heftrucks vind je naast Diesel en lpg-trucks ook elektrische heftrucks. Deze zijn beschikbaar met 3 of 4 wielen. Ze zijn ontworpen voor licht tot middelzware toepassingen voor binnengebruik. Elektrische heftrucks zijn heel stil en produceren geen uitlaatgassen. Bovendien hebben ze een kleine draaicirkel wat manoeuvreren in magazijnen vereenvoudigd.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wil je meer informatie over ons aanbod Ausa en Maximal heftrucks of zelf ervaren hoe deze werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een GRATIS demo. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste heftruck en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Wist je dat je naast de verkoop van heftrucks ook voor service & onderhoud en het vervangen van onderdelen bij ons aan het juiste adres bent?

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE HEFTRUCK OF GRAAFMACHINE?

Scroll naar boven