Ausa dumpers

Dumpers uitgerust voor elke klus

Forklift

Grond, zand, puin of ander materiaal aan- of afvoeren over een langere afstand? Een dumper waarmee je grond of puin snel kan verplaatsen, is een must bij grondverzettaken. Onze dumpers van het merk AUSA staan synoniem voor kracht, veiligheid en efficiëntie. Ze zijn bijzonder duurzaam en passen zich aan elk oppervlak aan. Ongeacht het terrein of de beperkte ruimte, er is een dumper voor elke toepassing en werkomgeving.

AUSA dumpers: robuust en duurzaam

Dumpers van het Spaanse merk AUSA zijn ideaal om snel grond op de werf te vervoeren. Zij bewijzen al jaar en dag hun duurzaamheid. Zo kan de laadbak in zijn geheel kiepen en bij de meeste modellen 180 graden draaien, wat het uitladen eenvoudig maakt. Dankzij de kleine draaicirkel manoeuvreer je ze overal naartoe: of je nu werkt in een particuliere tuin of binnen ruime bedrijfsgebouwen, deze dumpers zijn geschikt voor elke klus. Verder voldoen ze aan de meest recente veiligheidsnormen. Deze robuuste en duurzame machines hebben bovendien 4-wielaandrijving waardoor ze ook op oneven of modderig terrein goed werken.

Snelle service en onderhoud waar en wanneer jij wil

ETS Machinery biedt naast een ruim aanbod aan diverse dumpers ook verschillende oplossingen op het gebied van service en onderhoud van jouw dumper. Doorheen het volledige traject bieden wij je ondersteuning op alle vlakken en zorgen wij ervoor dat de depannage vlot verloopt.

Meer informatie over dumpers

Wil je meer informatie over ons aanbod aan dumpers of zelf ervaren hoe deze werken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een GRATIS demo. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste dumper en bezorgen jou vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Wist je dat je naast de verkoop van dumpers ook voor het vervangen van onderdelen bij ons aan het juiste adres bent?

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE HEFTRUCK, DUMPER OF GRAAFMACHINE?

Scroll naar top